fbpx

Selvguidede vandreture

Vil du hellere på tur med et par gode venner, en kæreste eller lign. så bestil en tur hvor det kun er jer der er afsted. Vi skelner imellem luksus vandreture og primitive ture, på denne side får du en oversigt over alle turene og ude i menuen til højre, kan du sortere efter om du helst vil på en luksus vandretur eller på en primitiv tur.

Hvad er en selvguidet vandretur?​

En selvguidet vandretur er en tur uden guide, men hvor det hele er planlagt for dig! Vores selvguidet vandreture indeholder ikke hverken telt, kolde våde nætter og frysetørret mad. På vores selvguidede vandreture overnatter du på kroer / hoteller, og spiser lækker mad. Du kan også få fragtet din bagage, så du ikke engang skal bære din egen taske.

Vi sørger for at du bliver udstyret med kort og den information du skal bruge, for at kunne gennemføre vandreturen. Derudover får du et historieark med sjove historier og anekdoter, fra området du vandrer i. Vi sørger desuden for at alt bliver booket og bestilt for dig, og fordi vi ofte får gode rabatter hos de steder vi samarbejder med, så koster sådan en tur faktisk ikke mere, end hvis du selv stod for alt planlægningen. Forskellen er bare, at her skal du bare tage afsted og nyde turen. Uden at gå på kompromis med noget!

Aktuelle selvguidede vandreture

Gudenåen set fra trækstien

Trækstien – Til lands og til vands

Gudenåen har siden 1400-tallet været brugt som transportvej fra Silkeborg til Randers. Langs Gudenåen gik pramkarle og trak store pramme, en tur der for pramkarlene var hård og opslidende. Undervejs kunne karlene blive forplejet på de kroer, der stadig findes nogle af langs trækstien,

Læs mere om turen her
Vandring på trækstien

Trækstien – Luksus vandretur

Tag med ud på trækstien, og oplev den storslåede Gudenå og sug til jer af historien, når I bor og spiser på selv samme kroer som pramdragerne i sin tid besøgte for at hvile og spise. * Tillæg ved enkeltværelse Trækstien – 40 km

Læs mere om turen her