fbpx

Om os

Hele teamet på hos Østjysk Outdoor består af en herlig blanding af forskellige mennesker, men alle med én fælles passion: Udelivet.

Vi elsker at være udenfor, uanset om det er i en kajak i en af Danmarks fjorde, eller til fods på fjeldet eller bare en tur på jagt efter svampe i vores egne skove herhjemme. Vi elsker naturen og vi kender den.

Rasmus, Indehaver

Med mange års erfaring indenfor outdoor branchen, både detail og event har Rasmus en masse viden omkring forskellige produkter indenfor outdoor branchen og har nok sovet i mere end 50 forskellige telte. Rasmus har også vandret en masse bl.a. i Norge og Sverige. Derudover elsker han livet på vandet og sejler sejlbåd i sin fritid. Rasmus er uddannet serviceøkonom på erhvervsakademiet i Randers, med speciale indenfor sport- og event.

Underviser og guider på:
Begynderkursus i vandring, Rebild bakker ruten, Panorama ruten, Basiskursus i friluftsliv, Luksus vandretur på trækstien, firma arrangementer

Kristian Hjorth Bach Madsen

Kristian, Indehaver

Kristian er ivrig udendørsmand og har i mange år været spejder. Kristian er desuden med som planlægger og tovholder på firma arrangementer og bruger sin mange års erfaring som spejder til at planlægge og afvikle jeres næste firma arrangement.

Underviser og guider på: Begynderkursus i vandring, Rebild bakker ruten, Basiskursus i friluftsliv, Luksus vandretur på trækstien, firma arrangementer

Ditte Køster

Ditte, Guide

Ditte Køster har siden hun kunne gå været på årlige sommer- og langrendsferier i Sverige, Norge og Østrig og har dermed fået friluftsliv ind med modermælken. Dagsvandreture i Midt- og Nordjylland, længere vandreture i Danmark, Sverige og Norge, trailløb og MTB i skove omkring Aarhus og bålture i weekenden er med til at stille hendes store tørst efter friluftsliv.

Underviser og guider på: Panorama ruten

Nanna Skov

Nanna, Guide

Nanna er uddannet biolog med speciale i botanik og danske naturtyper. Hun elsker en god historie og endnu bedre - at fortælle historier og formidle om naturen, både flora og fauna. Nanna brænder for at skabe interesse for naturen, hos andre mennesker!

Underviser og guider på: Rebild bakker ruten

Anette, Guide

Anette Blichfeldt Klattrup, er født på de Himmerlandske heder, lige midt i den skønneste natur.  Glæden til naturen og udelivet spænder vidt, fra f.eks. hvad kan spises, hvilket dyr har lavet dette spor og skal vi gå, cykle eller sejle og skal vi lave 4 retters menu over bål. Anette har vandret på Færørerne, Malaysia, Tenerife, Pyrenæerne, Frankrig, Spanien, Norge, Tyskland, senest Israel og naturligvis, ej at forglemme, vores skønne land Danmark. Anette har i flere år været guide på Caminoen i Spanien. Anette er uddannet pædagog og friluftsvejleder.

Underviser og guider på: Sankekursus, begynderkursus i vandring, Rebild bakker ruten, Panorama ruten, Luksus vandretur på trækstien

Mette, Guide

Mette Ósland Pedersen er selvstændig natur- og kulturformidler og tilknyttet Østjysk Outdoor som Profilbillede Mettefreelance guide. Jeg er bosat ved Mariager Fjord og er naturnørd og kratlusker, så jeg har altid en historie i ærmet om den natur og de områder vi kommer igennem… nogle historier er måske mere sande end andre, men hvorfor ødelægge en god skrøne med krav om sandhed? 😉

Underviser og guider på: Panorama ruten, Sankekursus

Private arrangementer

Foruden alle de produkter vi tilbyder nu, kan vi også tilbyde skræddersyet arrangementer til jeres private fest, polterabend, fødselsdag eller lign.

Firma arrangement

Med mange års erfaring indenfor teambuilding og arrangementer der ikke bare er sjove, men også flytter grænser hos folk, så er vi et godt bud på jeres næste firma arrangement.
Alle vores arrangementer foregår som hovedregel udenfor, indenfor forskellige outdoor discipliner.

Kontakt os her for et tilbud