fbpx

Vild mad kursus – Hvad kan jeg spise i naturen?

Lær om de spiselige vilde planter

Stress af med en tur i skoven, hvor du lærer hvilke planter der kan spises og hvilke du skal holde dig fra. Naturen gemmer på en overflod af spiselige planter og det mange ser som ukrudt kan faktisk spiselige planter, som kan bruges i madlavningen på tur, men også derhjemme.

Naturens spisekammer er for alle!

Kurset er for dig der ønsker at lære hvordan de forskellige spiselige planter i naturen findes, hvad der kendetegner dem, hvordan de smager og hvordan de kan bruges i madlavningen.

På en vandretur igennem skoven gennemgår vi de forskellige planter vi kommer forbi og plukker dem til senere brug, hvor vi laver lækre snacks ud af det vi har fundet.
Efter endt kursus fremsendes en PDF med opskrifter du kan bruge hjemme i køkkenet.

Kurset henvender sig til nybegynderen, der gerne vil igang med at bruge planter fra naturen, til f.eks. madlavning eller snaps. Det kræver ikke nogle forudsætninger for at deltage, udover at du skal kunne gå mellem 5-8 km.

På turen her, underviser Mikael, der kender Dollerup bakker og naturen ud og ind og som med garanti kan dig en oplevelse uden lige.

Kurset foregår udendørs hele dagen, så husk derfor at klæde dig på efter vejret.
Med i prisen er inkluderet; Råvarer til madlavning, gebyrer til Naturstyrelsen og en pdf der bliver tilsendt med opskrifter.

Kurset varer 4 timer og starter kl. 10:00 og varer til kl. 14:00. I starter med at vandrer en tur i naturen og finde de urter og planter der er sæsonaktuelle. Undervejs fortæller guiden om kendetegn m.v. Efter I har samlet lidt forskelligt, tilbereder I en let ret udenfor over Trangia.

Når I har samlet spiselige planter og tilberedt det over Trangia, spiser I sammen en let ret. Men det anbefales at medbringe en lille madpakke.

Kurset koster 349 kr. + billetgebyr og inkl. maden i laver efter kurset. Bemærk at retten er forholdsvis let, så det kan være en idé at medbringe lidt mad og snacks.

Tilmelding foregår via billetsystemet Safeticket A/S, hvor der er mulighed for at betale med Visa/Dankort, Visa, Visa elektron og mastercard.

 

Du skal selv sørge for at medbringe:

  • Madpakke
  • Beklædning efter vejret
  • En lille rygsæk
  • Vand