fbpx

Kanoudlejning Gudenåen

Hos Østjysk Outdoor kan du leje kanoer til sejlads på Gudenåen, eller du kan forudbestille nogle af de færdige pakker vi har. Her har vi sørget for alt, der gør din kanotur til en helt særlig oplevelse.

Kanosejlads på Gudenåen

At drive afsted i en kano langs Gudenåen, er en helt særlig fornemmelse. Mærke kanoen der glider igennem den strømmende Gudenå. Det er for mange mennesker et helt særligt pusterum, en dejlig måde at holde ferie på eller en skøn måde at være sammen med venner og familie. I kan også bare vælge at booke en tur, hvor I selv bestemmer start og slutsted. Så sørger vi bare for, at kanoerne bliver leveret der hvor I vil starte, og vi henter dem igen, der hvor I slutter. Kanoudlejning på Gudenåen er blevet meget populært, og vi anbefaler derfor at I booker kanoerne i god tid, så I er sikre på at få nogle. 

Ved kanosejlads på Gudenåen, er der mange muligheder for mange fantastiske ture. Der er både mulighed for skønne éndagsture, ture på et par timer, eller ture over flere dage, med overnatning på nogle af de skønne pladser, der ligger langs Gudenåen.