fbpx

Kanoudlejning Gudenåen

Hos Østjysk Outdoor kan du leje kanoer til sejlads på Gudenåen, eller du kan forudbestille nogle af de færdige pakker vi har. Her har vi sørget for alt, der gør din kanotur til en helt særlig oplevelse.

Kanosejlads på Gudenåen

At drive afsted i en kano langs Gudenåen, er en helt særlig fornemmelse. Mærke kanoen der glider igennem den strømmende Gudenå. Det er for mange mennesker et helt særligt pusterum, en dejlig måde at holde ferie på eller en skøn måde at være sammen med venner og familie. I kan også bare vælge at booke en tur, hvor I selv bestemmer start og slutsted. Så sørger vi bare for, at kanoerne bliver leveret der hvor I vil starte, og vi henter dem igen, der hvor I slutter. Kanoudlejning på Gudenåen er blevet meget populært, og vi anbefaler derfor at I booker kanoerne i god tid, så I er sikre på at få nogle. 

Ved kanosejlads på Gudenåen, er der mange muligheder for mange fantastiske ture. Der er både mulighed for skønne éndagsture, ture på et par timer, eller ture over flere dage, med overnatning på nogle af de skønne pladser, der ligger langs Gudenåen.

Priser på kanoudlejning på Gudenåen

2 dage – 650 kr. 
3 dage – 850 kr.
4 dage – 1100 kr.
5 dage – 1350 kr.
6 dage – 1550 kr.

Spar 10% - Bestil inden 01. maj 2022

Priserne på kanoudlejning af inkl. moms og levering / afhentning. Kanoerne kan bookes via formularen nedenfor, men er ikke endelig før vi har sendt en bekræftelse til jer. Alle priserne er pr. kano.

Betalingen skal altid ske inden turstart, enten på mobilepay 26456 eller via bankoverførsel. Har I spørgsmål kan I altid ringe på 71 99 02 67

De bedste og mest sikre kanoer på markedet

Hos Østjysk Outdoor har vi kun det bedste af det bedste, og det gælder også vores kanoer.

Alle vores kanoer er af det svenske mærke Linder og er fremstillet af kraftig aluminium. Linder er eksperter i at fremstille aluminiums fartøjer til vandet. De producerer både kanor og både. 

Vi har indkøbt modellen INKAS 525, som er en stor model med plads til 2 voksne og 2 børn. Nogle af fordelene ved Linder INKAS kanoerne er blandt andet:

  • De er synkefri
  • Fremstillet i kraftig aluminium, der gør den særlig egnet til udlejning.
  • Godkendt af Norske Veritas
  • Må laste 400 kg.
Linder Kano
Kanotur på Gudenåen Linder kano