fbpx

Fordele ved kundeklub

Hos Østjysk Outdoor, sætter vi pris på vores loyale kunder og derfor har vi nu en lille ekstra service til jer. En service der for 69 kr. om måneden, giver dig flere og flere fordele, så længe du er medlem.

For et minimalt beløb på 69 kr. får du en masse fordele! Du får bl.a. op til 20% rabat på outdoor beklædning og udstyr, fra kendte mærker. Du får adgang til en masse artikler og video guides, så du i ro og mag kan nørde friluftslivet, hjemmefra, inden du tager ud og prøver det af i virkeligheden.

Vi har lavet en masse lækre samarbejder som gør, at vi 4 gange om året, kan sende dig en lille gave, som indeholder forskellige produkter, du kan bruge i dit outdoor liv.

Prisen er ikke mere end 69 kr. og du bliver ikke bundet til noget, du kan opsige dit medlemskab fra måned til måned. 
Intet bondefangeri her – det er en god deal for dig.

Læs mere nedenfor, hvad et medlemskab af vores fordelsklub indebærer.

Outdoor fordelsklub banner

Rabataftaler

Vi har lavet mange rabat aftaler med både outdoor, jagt og fiskeri forretninger. Så næsten uanset, hvilken form for friluftsliv du dyrker, så kan du spare rigtig mange penge på dit udstyr.

Du sparer mellem 15-20% på alt det du køber hos vores samarbejdspartnere og køber du for bare for 2-3000 kr. om året, sparer du hurtigt en stor del af dit medlemskab ind igen.

Du sparer desuden 10% på alle vores ture!

4 gaver om året

Vi vil så gerne forkæle vores medlemmer og derfor sender vi, 4 gange om året, en gave til dig, der har en værdi af omkring 299 kr. – og fragten er en del af dit abonnement. Altså får du for ca. 1200 kr. gaver om året. Stadigvæk til kun 69 kr. om måneden.

Artikler og video guides

Et stort arkiv og 4 nye artikler om måneden, giver dig en masse læsestof, så du kan blive klogere på friluftslivet og dets færdigheder. Vi viser dig bl.a. hvordan du indstiller rygsæk, tænder bål mest optimalt, hænger hængekøje op, snørreteknikker til dine støvler, gennemgang af forskelligt grej og meget mere. Alt sammen tilgængeligt 24/7.

Gratis ture kun for medlemmer

Vi afholder flere gange om året, ture kun for vores medlemmer. Turene er oftest gratis og ellers er der tale om en meget lille betaling, til f.eks. forplejning.